E-novice

Društvo bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije je aprila 2018 začelo svojim članicam in članom na njihove e-naslove pošiljati tudi mesečni e-novičnik z opisom društvenih aktivnosti preteklega meseca in napovedjo aktivnosti za naslednji mesec.
 
Če želite sproti prejemati mesečne e-novice Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije na vaš e-naslov, sporočite to na info@drustvo-bkb.si
 
Ker je pošiljanje pošte z društvenim e-novičnikom avtomatizirano, ga vaš e-nabiralnik lahko avtomatsko uvrsti v zavihek z imenom "Promocije". Priporočamo, da v vašem e-nabiralniku pregledate tudi vsebino tega zavihka. Če tam najdete društvene e-novice, jih označite kot »Ni Promocija« in društvene e-novice bodo s tem prešle v vašo glavno mapo vseh vaših prispelih e-sporočil ("Prejeto"). Na ta način si boste zagotovili, da boste naš novičnik v prihodnje prejemali brez težav.
 
Če naših e-sporočil ne najdete niti v zavihku "Promocije", prosimo preverite še zavihek "Vsiljena pošta". Če tam najdete društvene e-novice, jih označite kot »Ni vsiljena pošta.« in društvene e-novice bodo s tem prešle v vašo glavno mapo vseh vaših prispelih e-sporočil ("Prejeto").
 
 

 
DRUŠTVO BOLNIKOV S KRVNIMI BOLEZNIMI SLOVENIJE
Association of Patients with Blood Diseases Slovenia
 
 

 
  • 041 649 735 - Jožica Filipčič, predsednica
  • 051 493 680 - Rak Alenka, tajnica
  • Davčna številka društva: 26996855
    TRR: SI56 0400 1004 6478 412 pri Nova KBM d.d.
    Matična številka društva: 5918120

HUMANITARNO DRUŠTVO KRONIČNIH BOLNIKOV
A humanitarian association of chronic patients

DRUŠTVO, KI DELUJE V JAVNEM INTERESU NA PODROČJU ZDRAVSTVENEGA VARSTVA
An association working in the public interest in the field of healthcare

Del svoje odmerjene dohodnine (do 0,5%) lahko namenite za naše delovanje, izpolnite priloženi obrazec (Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije) in ga pošljite ali odnesite na vašo Davčno upravo. Zahvaljujemo se vam za vašo dobrodelnost. Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije pa lahko z digitalnim potrdilom oddate tudi elektronsko: eDavki
 

 
Društvo bolnikov s krvnimi bolezni Slovenije je član evropskega združenja društev bolnikov z redkimi boleznimi EURORDIS ter mreže društev bolnikov z limfomom LYMPHOMA COALITION in mreže društev bolnikov s plazmocitomom MYELOMA PATIENTS EUROPE.
 
 
 
 

 
Podporniki Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije: