80 let Onkološkega inštituta Ljubljana

Danes se je predsednica Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije udeležila znanstvenega simpozija ob 80. letnici OI z naslovom "Onkološki inštitut danes in jutri", katerega se je udeležil tudi minister za zdravje RS Samo Fakin. Njegov nagovor si lahko preberete na spletni strani Ministrstva za zdravje: http://www.mz.gov.si/si/medijsko_sredisce/novica/7710/ Na večerni svečani prireditvi v ljubljanski dvorani Union pa je predsednik države Borut Pahor Onkološkemu inštitutu podelil posebno protokolarno priznanje, v svojem govoru pa poudaril: "Izpisali ste imenitno zgodbo o nesebični pomoči vsem, ki jih prizadene rak". Za to res imenitno zgodbo se vsem na Onkološkem inštitutu zahvaljujemo tudi v Društvu bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije.
 

 
DRUŠTVO BOLNIKOV S KRVNIMI BOLEZNIMI SLOVENIJE
Association of Patients with Blood Diseases Slovenia
 
 

 
  • 041 649 735 - Mihaela Uhan, predsednica
  • 051 493 680 - Rak Alenka, tajnica
  • Davčna številka: 26996855
    TRR: 05100-8010144543 pri A Banka d.d.
    Matična številka: 5918120

HUMANITARNO DRUŠTVO KRONIČNIH BOLNIKOV
A humanitarian association of chronic patients

DRUŠTVO, KI DELUJE V JAVNEM INTERESU NA PODROČJA ZDRAVSTVENEGA VARSTVA
An association working in the public interest in the field of healthcare

Del svoje odmerjene dohodnine (do 0,5%) lahko namenite za naše delovanje, izpolnite priloženi obrazec (Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije) in ga pošljite ali odnesite na vašo Davčno upravo. Zahvaljujemo se vam za vašo dobrodelnost. Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije pa lahko z digitalnim potrdilom oddate tudi elektronsko: eDavki
 

 
Društvo bolnikov s krvnimi bolezni Slovenije je sprejeto v evropsko združenje društev bolnikov z redkimi boleznimi EURORDIS in v svetovno mrežo društev bolnikov z limfomom LYMPHOMA COALITION.
 
 
 

 
Podporniki Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije: