Društvo sodelovalo na 3. dnevu odprtih vrat Splošne bolnišnice Novo mesto

Društvo bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije je tudi ob letošnjem Svetovnem dnevu zdravja sodelovalo na 3. dnevu odprtih vrat SB Novo mesto pod sloganom "Skupaj v zdravstvu - več zdravja v skupnosti". V izjavi za medije so izpostavili: Na poti okrevanja ni lahko biti sam. S spremembami in omejitvami, ki jih prinaša življenje po bolezni, je včasih težko živeti, zato je vloga društev, v katerih ljudje po prestali bolezni dobijo podporo za soočenje z boleznijo, izjemnega pomena. V Splošni bolnišnici Novo mesto se tega zavedajo in si s pacienti prizadevajo razviti partnerski odnos za "skupaj v zdravstvu - več zdravja v skupnosti". Hvala Jožici in Romani ter ostalim članicam in članom, ki so danes zastopali in predstavljali programe in delovanje našega društva.
 

 
DRUŠTVO BOLNIKOV S KRVNIMI BOLEZNIMI SLOVENIJE
Association of Patients with Blood Diseases Slovenia
 
 

 
  • 041 649 735 - Mihaela Uhan, predsednica
  • 051 493 680 - Rak Alenka, tajnica
  • Davčna številka: 26996855
    TRR: 05100-8010144543 pri A Banka d.d.
    Matična številka: 5918120

HUMANITARNO DRUŠTVO KRONIČNIH BOLNIKOV
A humanitarian association of chronic patients

DRUŠTVO, KI DELUJE V JAVNEM INTERESU NA PODROČJA ZDRAVSTVENEGA VARSTVA
An association working in the public interest in the field of healthcare

Del svoje odmerjene dohodnine (do 0,5%) lahko namenite za naše delovanje, izpolnite priloženi obrazec (Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije) in ga pošljite ali odnesite na vašo Davčno upravo. Zahvaljujemo se vam za vašo dobrodelnost. Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije pa lahko z digitalnim potrdilom oddate tudi elektronsko: eDavki
 

 
Društvo bolnikov s krvnimi bolezni Slovenije je sprejeto v evropsko združenje društev bolnikov z redkimi boleznimi EURORDIS in v svetovno mrežo društev bolnikov z limfomom LYMPHOMA COALITION.
 
 
 

 
Podporniki Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije: