Izdali smo enajsto knjižico iz zbirke Dan redkih bolezni

Izšla je publikacija DAN REDKIH BOLEZNI 2021. To je že 11. knjižica Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije iz te zbirke. Publikacijo sta uredila predsednica Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije Mihaela Uhan in predsednik Združenja za redke bolezni Slovenije Jože Faganel in prinaša povzetke zanimivih referatov, predstavljenih na 7. nacionalni konferenci ob Dnevu redkih bolezni 2021 ter kratko predstavitev društev bolnikov s tega področja. V elektronski obliki si publikacijo lahko ogledate na društveni spletni strani, tiskano obliko knjižice pa boste po pošti prejeli vsi prijavljeni udeleženci konference.
 
 

 
DRUŠTVO BOLNIKOV S KRVNIMI BOLEZNIMI SLOVENIJE
Association of Patients with Blood Diseases Slovenia
 
 

 
  • 041 649 735 - Mihaela Uhan, predsednica
  • 051 493 680 - Rak Alenka, tajnica
  • Davčna številka društva: 26996855
    TRR: SI56 0400 1004 6478 412 pri Nova KBM d.d.
    Matična številka društva: 5918120

HUMANITARNO DRUŠTVO KRONIČNIH BOLNIKOV
A humanitarian association of chronic patients

DRUŠTVO, KI DELUJE V JAVNEM INTERESU NA PODROČJU ZDRAVSTVENEGA VARSTVA
An association working in the public interest in the field of healthcare

Del svoje odmerjene dohodnine (do 0,5%) lahko namenite za naše delovanje, izpolnite priloženi obrazec (Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije) in ga pošljite ali odnesite na vašo Davčno upravo. Zahvaljujemo se vam za vašo dobrodelnost. Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije pa lahko z digitalnim potrdilom oddate tudi elektronsko: eDavki
 

 
Društvo bolnikov s krvnimi bolezni Slovenije je član evropskega združenja društev bolnikov z redkimi boleznimi EURORDIS ter mreže društev bolnikov z limfomom LYMPHOMA COALITION in mreže društev bolnikov s plazmocitomom MYELOMA PATIENTS EUROPE.
 
 
 
 

 
Podporniki Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije: