Ob 25-letnici društva pripravljamo film z dobrodelnim nastopom Severe in Gala Gjurin

Natančno mesec dni nas loči do 13. decembra, ko je bilo pred 25 leti ustanovljeno Društvo bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije. Na družbenih kanalih bomo to obletnico obeležili s promocijo filma, ki nastaja v dobrodelnem sodelovanju s priznanima glasbenikoma Severo in Galom Gjurin. Radijski voditelj Marjan Bunič se je ob tej priložnosti pogovarjal z ustanovno članico in častno predsednico društva Majdo Slapar, ustanovnim in častnim članom prim. Jožetom Pretnarjem, dr. med., predstojnikom kliničnega oddelka za hematologijo UKC Ljubljana prof. dr. Samom Zverom, dr. med., in strokovnim članom Izvršnega odbora društva Enverjem Melkićem, dr. med. Že sedaj vas vabimo k ogledu 13. decembra 2020. O vseh podrobnostih vas bomo sproti obveščali.
 
 

 
DRUŠTVO BOLNIKOV S KRVNIMI BOLEZNIMI SLOVENIJE
Association of Patients with Blood Diseases Slovenia
 
 

 
  • 041 649 735 - Mihaela Uhan, predsednica
  • 051 493 680 - Rak Alenka, tajnica
  • Davčna številka društva: 26996855
    TRR: SI56 0400 1004 6478 412 pri Nova KBM d.d.
    Matična številka društva: 5918120

HUMANITARNO DRUŠTVO KRONIČNIH BOLNIKOV
A humanitarian association of chronic patients

DRUŠTVO, KI DELUJE V JAVNEM INTERESU NA PODROČJU ZDRAVSTVENEGA VARSTVA
An association working in the public interest in the field of healthcare

Del svoje odmerjene dohodnine (do 0,5%) lahko namenite za naše delovanje, izpolnite priloženi obrazec (Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije) in ga pošljite ali odnesite na vašo Davčno upravo. Zahvaljujemo se vam za vašo dobrodelnost. Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije pa lahko z digitalnim potrdilom oddate tudi elektronsko: eDavki
 

 
Društvo bolnikov s krvnimi bolezni Slovenije je član evropskega združenja društev bolnikov z redkimi boleznimi EURORDIS ter mreže društev bolnikov z limfomom LYMPHOMA COALITION in mreže društev bolnikov s plazmocitomom MYELOMA PATIENTS EUROPE.
 
 
 
 

 
Podporniki Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije: