Obvestilo o Festivalu celostnega zdravja

Obveščamo vas o Festivalu celostnega zdravja, kjer bodo strokovnjaki z vidika ajurvede, homeopatije in tradicionalne kitajske medicine, poleg splošnih tem vezanih na zdravje in vitalnost, spregovorili tudi o pomenu hrane za ohranitev zdravja, kot tudi v stanju, ko se človek sooča z boleznijo. Festival celostnega zdravja organizira Cankarjev dom od 2. do 4. februarja 2018.
 
Društvo bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije svoje članice in člane o tem zanimivem dogodku le obvešča, ne načrtuje pa skupinskega obiska.
 
 
 
Festivalu celostnega zdravja je posvečena tudi posebna priloga revije VIVA.
 

 
DRUŠTVO BOLNIKOV S KRVNIMI BOLEZNIMI SLOVENIJE
Association of Patients with Blood Diseases Slovenia
 
 

 
  • 041 649 735 - Mihaela Uhan, predsednica
  • 051 493 680 - Rak Alenka, tajnica
  • Davčna številka: 26996855
    TRR: 05100-8010144543 pri A Banka d.d.
    Matična številka: 5918120

HUMANITARNO DRUŠTVO KRONIČNIH BOLNIKOV
A humanitarian association of chronic patients

DRUŠTVO, KI DELUJE V JAVNEM INTERESU NA PODROČJA ZDRAVSTVENEGA VARSTVA
An association working in the public interest in the field of healthcare

Del svoje odmerjene dohodnine (do 0,5%) lahko namenite za naše delovanje, izpolnite priloženi obrazec (Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije) in ga pošljite ali odnesite na vašo Davčno upravo. Zahvaljujemo se vam za vašo dobrodelnost. Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije pa lahko z digitalnim potrdilom oddate tudi elektronsko: eDavki
 

 
Društvo bolnikov s krvnimi bolezni Slovenije je bilo v februarju 2014 sprejeto v evropsko združenje društev bolnikov z redkimi boleznimi EURORDIS, ki povezuje preko 30 milijonov bolnikov in jih zastopa v različnih evropskih institucijah.
 

 
Podporniki Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije: