Predavanje o okužbah po presaditvi KMC in o pomenu preventivnega jemanja zdravil

Danes smo bili preko društvenega spletnega Zoom kanala deležni dveh zelo zanimivih strokovnih predavanj dveh zdravnic iz Kliničnega oddelka za hematologijo UKC Ljubljana. O okužbah pri hematoloških bolnikih po presaditvi krvotvornih matičnih celic je predavala Nika Kraljić, dr. med., o pomenu preventivnega jemanja zdravil pa Mihela Šajn, dr. med. Najlepša hvala obema zdravnicama za odlični predavanji in pogovor. Hvala tudi članici Jožici za koordinacijo dogodka. Že sedaj vabljeni na majsko društveno spletno predavanje, o katerem vas bomo kmalu obvestili.
 
 

 
DRUŠTVO BOLNIKOV S KRVNIMI BOLEZNIMI SLOVENIJE
Association of Patients with Blood Diseases Slovenia
 
 

 
  • 041 649 735 - Mihaela Uhan, predsednica
  • 051 493 680 - Rak Alenka, tajnica
  • Davčna številka društva: 26996855
    TRR: SI56 0400 1004 6478 412 pri Nova KBM d.d.
    Matična številka društva: 5918120

HUMANITARNO DRUŠTVO KRONIČNIH BOLNIKOV
A humanitarian association of chronic patients

DRUŠTVO, KI DELUJE V JAVNEM INTERESU NA PODROČJU ZDRAVSTVENEGA VARSTVA
An association working in the public interest in the field of healthcare

Del svoje odmerjene dohodnine (do 0,5%) lahko namenite za naše delovanje, izpolnite priloženi obrazec (Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije) in ga pošljite ali odnesite na vašo Davčno upravo. Zahvaljujemo se vam za vašo dobrodelnost. Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije pa lahko z digitalnim potrdilom oddate tudi elektronsko: eDavki
 

 
Društvo bolnikov s krvnimi bolezni Slovenije je član evropskega združenja društev bolnikov z redkimi boleznimi EURORDIS ter mreže društev bolnikov z limfomom LYMPHOMA COALITION in mreže društev bolnikov s plazmocitomom MYELOMA PATIENTS EUROPE.
 
 
 
 

 
Podporniki Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije: