Prednovoletno srečanje v Domžalah

Društvo bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije je že vstopilo v predbožično-novoletni december. V prijetnem in sproščenem okolju smo se srečali z zdravniki in drugimi zdravstvenimi delavci ter z njimi nazdravili in se jim zahvalili za njihovo delo. Hvala tudi evropski poslanki Tanji Fajon in vsem, ki pomagate krepiti dragocene vezi bolnik-bolnik, bolnik-zdravnik. Predsednica društva Mihaela Uhan je kratko podala pregled nekaterih glavnih društvenih aktivnosti v letu 2018, predstojnik KOH UKC Ljubljana prof. dr. Samo Zver je prisotne pozdravil in seznanil z nekaterimi novostmi na Kliničnem oddelku za hematologijo, primarij Jože Pretnar pa je na kratko orisal izjemno tridesetletno obdobje presajanja kostnega mozga v Sloveniji. Prednovoletno srečanje je bila odlična priložnost za mnoge pogovore, izmenjevanje izkušenj, pa seveda tudi za veselje, ples in pesem. Naj bo tako tudi v letu, ki prihaja. Srečno.
 

 
DRUŠTVO BOLNIKOV S KRVNIMI BOLEZNIMI SLOVENIJE
Association of Patients with Blood Diseases Slovenia
 
 

 
  • 041 649 735 - Mihaela Uhan, predsednica
  • 051 493 680 - Rak Alenka, tajnica
  • Davčna številka: 26996855
    TRR: 05100-8010144543 pri A Banka d.d.
    Matična številka: 5918120

HUMANITARNO DRUŠTVO KRONIČNIH BOLNIKOV
A humanitarian association of chronic patients

DRUŠTVO, KI DELUJE V JAVNEM INTERESU NA PODROČJA ZDRAVSTVENEGA VARSTVA
An association working in the public interest in the field of healthcare

Del svoje odmerjene dohodnine (do 0,5%) lahko namenite za naše delovanje, izpolnite priloženi obrazec (Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije) in ga pošljite ali odnesite na vašo Davčno upravo. Zahvaljujemo se vam za vašo dobrodelnost. Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije pa lahko z digitalnim potrdilom oddate tudi elektronsko: eDavki
 

 
Društvo bolnikov s krvnimi bolezni Slovenije je sprejeto v evropsko združenje društev bolnikov z redkimi boleznimi EURORDIS in v svetovno mrežo društev bolnikov z limfomom LYMPHOMA COALITION.
 
 
 

 
Podporniki Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije: