Skupaj za zdravje ob Ptujskem jezeru

Včeraj je bil sončen in vroč junijski dan s pravim pridihom poletja, ki prihaja. Pravi dan za na morje, tokrat na "Ptujsko morje". Druženje prijateljev – članic in članov pohodniške skupine našega društva se je začelo v Vidmu v gostinskem lokalu Pal, nadaljevalo ob Ptujskem jezeru oz. na  jezu v Markovcih, pristanu Ranca in seveda v krajinskem parku Šturmovec. Zaključek z društveno malico je bil »Pri Darinki« v Kočicah pod Donačko goro. Zaslišala se je tudi harmonika in nikamor se nam ni mudilo ... Hvala Danici in Slavkotu ter Kristini in Ivanu za vse kar smo skupno doživeli, videli, slišali in zaužili. Več...
 

 
DRUŠTVO BOLNIKOV S KRVNIMI BOLEZNIMI SLOVENIJE
Association of Patients with Blood Diseases Slovenia
 
 

 
  • 041 649 735 - Mihaela Uhan, predsednica
  • 051 493 680 - Rak Alenka, tajnica
  • Davčna številka: 26996855
    TRR: 05100-8010144543 pri A Banka d.d.
    Matična številka: 5918120

HUMANITARNO DRUŠTVO KRONIČNIH BOLNIKOV
A humanitarian association of chronic patients

DRUŠTVO, KI DELUJE V JAVNEM INTERESU NA PODROČJA ZDRAVSTVENEGA VARSTVA
An association working in the public interest in the field of healthcare

Del svoje odmerjene dohodnine (do 0,5%) lahko namenite za naše delovanje, izpolnite priloženi obrazec (Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije) in ga pošljite ali odnesite na vašo Davčno upravo. Zahvaljujemo se vam za vašo dobrodelnost.
 

 
Društvo bolnikov s krvnimi bolezni Slovenije je bilo v februarju 2014 sprejeto v evropsko združenje društev bolnikov z redkimi boleznimi EURORDIS, ki povezuje preko 30 milijonov bolnikov in jih zastopa v različnih evropskih institucijah.
 

 
Podporniki Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije: