Skupna hoja za zdravje na Lovrenc in Lisco

V soboto 21. aprila 2018 se bomo odpravili v Posavje. Na pobudo Bože in Martina se bomo ob 8.45 uri zbrali na parkirišču pred Hidroelektrarno Boštanj, si na kratko ogledali to pretočno energetsko stavbo na Savi, potem pa se odpeljali do našega izhodišča za hojo do botaničnega bisera Posavja - do Lovrenca, tisti z več energije pa se bodo peš podali še na najbolj priljubljeno planinsko točko Posavja - na Lisco, kjer nas bo vse skupaj čakala društvena malica. Vabljeni z veliko dobre volje. Boža in Martin sta danes že fotografirala prve cvetove encijana oz. svišča. Vabilo.
 

 
DRUŠTVO BOLNIKOV S KRVNIMI BOLEZNIMI SLOVENIJE
Association of Patients with Blood Diseases Slovenia
 
 

 
  • 041 649 735 - Mihaela Uhan, predsednica
  • 051 493 680 - Rak Alenka, tajnica
  • Davčna številka: 26996855
    TRR: 05100-8010144543 pri A Banka d.d.
    Matična številka: 5918120

HUMANITARNO DRUŠTVO KRONIČNIH BOLNIKOV
A humanitarian association of chronic patients

DRUŠTVO, KI DELUJE V JAVNEM INTERESU NA PODROČJA ZDRAVSTVENEGA VARSTVA
An association working in the public interest in the field of healthcare

Del svoje odmerjene dohodnine (do 0,5%) lahko namenite za naše delovanje, izpolnite priloženi obrazec (Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije) in ga pošljite ali odnesite na vašo Davčno upravo. Zahvaljujemo se vam za vašo dobrodelnost. Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije pa lahko z digitalnim potrdilom oddate tudi elektronsko: eDavki
 

 
Društvo bolnikov s krvnimi bolezni Slovenije je bilo v februarju 2014 sprejeto v evropsko združenje društev bolnikov z redkimi boleznimi EURORDIS, ki povezuje preko 30 milijonov bolnikov in jih zastopa v različnih evropskih institucijah.
 

 
Podporniki Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije: