Skupna hoja za zdravje ob Savi v Brežicah

V soboto 19. maja 2018 se bomo odpravili proti Brežicam. Tokrat bomo naš pohodniški dan začeli malo drugače: z meritvijo krvnega tlaka in sladkorja v krvi (obvezne ZDRAVSTVENE IZKAZNICE) ter z delavnico nordijske hoje. Potem pa se bomo odpravili na pohod ob Savi navzgor vse do sotočja s Krko in naprej. Ob povratku v Mostec nas bo čakala društvena malica in priložnost za popoldansko druženje, pogovore, tudi za vožnjo z brodom čez Savo in kakšno sladoledno pregreho. Vabilo.
 

 
DRUŠTVO BOLNIKOV S KRVNIMI BOLEZNIMI SLOVENIJE
Association of Patients with Blood Diseases Slovenia
 
 

 
  • 041 649 735 - Mihaela Uhan, predsednica
  • 051 493 680 - Rak Alenka, tajnica
  • Davčna številka: 26996855
    TRR: 05100-8010144543 pri A Banka d.d.
    Matična številka: 5918120

HUMANITARNO DRUŠTVO KRONIČNIH BOLNIKOV
A humanitarian association of chronic patients

DRUŠTVO, KI DELUJE V JAVNEM INTERESU NA PODROČJA ZDRAVSTVENEGA VARSTVA
An association working in the public interest in the field of healthcare

Del svoje odmerjene dohodnine (do 0,5%) lahko namenite za naše delovanje, izpolnite priloženi obrazec (Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije) in ga pošljite ali odnesite na vašo Davčno upravo. Zahvaljujemo se vam za vašo dobrodelnost. Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije pa lahko z digitalnim potrdilom oddate tudi elektronsko: eDavki
 

 
Društvo bolnikov s krvnimi bolezni Slovenije je bilo v februarju 2014 sprejeto v evropsko združenje društev bolnikov z redkimi boleznimi EURORDIS, ki povezuje preko 30 milijonov bolnikov in jih zastopa v različnih evropskih institucijah.
 

 
Podporniki Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije: