Srečanje EPIS 2020: Bolnik v digitalnem svetu

Farmacevtska družba Novartis je 4. novembra 2020 organizirala lokalno EPIS srečanje (Evropsko srečanje inovativnih tehnologij za bolnike 2020), ki je potekalo preko video konference, in sicer na temo Bolniki v digitalnem svetu: Kaj se je v Sloveniji spremenilo zaradi pandemije COVID-19? Na srečanju so društva bolnikov delila izkušnje oz.dobre prakse delovanja v času pandemije. Srečanja preko video konference se je udeležila tudi predstavnica našega društva, ki je v razpravi predstavila, kako je Društvo bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije prilagodilo delovanje v času pandemije COVID-19.
 
 

 
DRUŠTVO BOLNIKOV S KRVNIMI BOLEZNIMI SLOVENIJE
Association of Patients with Blood Diseases Slovenia
 
 

 
  • 041 649 735 - Mihaela Uhan, predsednica
  • 051 493 680 - Rak Alenka, tajnica
  • Davčna številka: 26996855
    TRR: 05100-8010144543 pri A Banka d.d.
    Matična številka: 5918120

HUMANITARNO DRUŠTVO KRONIČNIH BOLNIKOV
A humanitarian association of chronic patients

DRUŠTVO, KI DELUJE V JAVNEM INTERESU NA PODROČJU ZDRAVSTVENEGA VARSTVA
An association working in the public interest in the field of healthcare

Del svoje odmerjene dohodnine (do 0,5%) lahko namenite za naše delovanje, izpolnite priloženi obrazec (Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije) in ga pošljite ali odnesite na vašo Davčno upravo. Zahvaljujemo se vam za vašo dobrodelnost. Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije pa lahko z digitalnim potrdilom oddate tudi elektronsko: eDavki
 

 
Društvo bolnikov s krvnimi bolezni Slovenije je član evropskega združenja društev bolnikov z redkimi boleznimi EURORDIS ter mreže društev bolnikov z limfomom LYMPHOMA COALITION in mreže društev bolnikov s plazmocitomom MYELOMA PATIENTS EUROPE.
 
 
 
 

 
Podporniki Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije: