Vabilo na 10. nacionalno konferenco ob Dnevu redkih bolezni 2024

Letos je prestopno leto, 29. februar pa je svetovni dan redkih bolezni. In prav na ta dan, torej v četrtek, 29. februarja 2024, bo v Kongresnem centru Brdo pri Kranju potekala že 10. nacionalna konferenca ob Dnevu redkih bolezni, ki jo organizira Ministrstvo za zdravje in Združenje za redke bolezni Slovenije ter Društvo bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije kot izdajatelj knjižice Dan redkih bolezni. Na konferenci bodo predstavljene strokovne vsebine s področja redkih bolezni, aktualne zdravstvene in socialne problematike bolnikov z redkimi boleznimi, uvedba registra redkih nemalignih bolezni ter druge s tem povezane teme. Na konferenci bodo poleg strokovnjakov sodelovali tudi bolniki in društva za redke bolezni.

Nacionalna konferenca je namenjena tako bolnikom z redkimi boleznimi ter njihovim svojcem kot tudi strokovni javnosti ter vsem ključnim deležnikom v zdravstvu.

Udeležba na konferenci je za udeležence brez kotizacije, postopek za dodelitev licenčnih točk za člane Zdravniške zbornice Slovenije in Zbornice zdravstvene in babiške nege Slovenije – Zveze strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije je v teku.

Vse zainteresirane prosimo, da se na dogodek obvezno prijavijo na info@drustvo-bkb.si ali Alenki Rak na 051 493 680 vsak delovni dan med 17. in 19. uro. Prijave sprejemamo do 23. 2. 2024.

PROGRAN KONFERENCE

© 2022 Društvo BKB, vse pravice pridržane.
Tehnična obdelava: PowerCom d.o.o. | Spletno stran poganja pcCMS