Voščilo

Za nami je še eno uspešno leto bogatega društvenega dogajanja, za katerega se iskreno zahvaljujemo vsem aktivnim članicam in članom, zdravstvenemu osebju ter drugim podpornikom Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije.
Pred nami je novo leto, leto novih izzivov, novih možnosti in novega upanja – »upanje pa je pot k sreči« (dr. A. Trstenjak).
Lepe božične praznike ter srečno in zdravo novo leto 2018 vam želimo člani Izvršnega odbora Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije: predsednica Majda Slapar, prim. Jože Pretnar, dr.med., Marjana Božjak, Mihaela Uhan, Brigita Avbelj, Matjaž Jurca in Jože Uhan
  
 

 
DRUŠTVO BOLNIKOV S KRVNIMI BOLEZNIMI SLOVENIJE
Association of Patients with Blood Diseases Slovenia 
 
 

  • 041 649 735 - Mihaela Uhan, predsednica 
  • Davčna številka: 26996855
    TRR: 05100-8010144543 pri A Banka d.d.
    Matična številka: 5918120

HUMANITARNO DRUŠTVO KRONIČNIH BOLNIKOV
A humanitarian association of chronic patients

DRUŠTVO, KI DELUJE V JAVNEM INTERESU NA PODROČJA ZDRAVSTVENEGA VARSTVA
An association working in the public interest in the field of healthcare

Društvo bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije je humanitarno društvo kroničnih bolnikov, ki deluje v javnem interesu na področju zdravstvenega varstva. Društvo je dohodninski upravičenec. V kolikor bi želeli nameniti del svoje odmerjene dohodnine (do 0,5%) za naše delovanje, izpolnite priloženi obrazec (Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije) in ga pošljite ali odnesite na vašo Davčno upravo. Zahvaljujemo se vam za vašo dobrodelnost.
 

 
Društvo bolnikov s krvnimi bolezni Slovenije je bilo v februarju 2014 sprejeto v evropsko združenje društev bolnikov z redkimi boleznimi EURORDIS, ki povezuje preko 30 milijonov bolnikov in jih zastopa v različnih evropskih institucijah.
 

 
Podporniki Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije: