Voščilo

Za nami je še eno uspešno leto bogatega društvenega dogajanja, za katerega se iskreno zahvaljujemo vsem aktivnim članicam in članom, zdravstvenemu osebju ter drugim podpornikom Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije.
Pred nami je novo leto, leto novih izzivov, novih možnosti in novega upanja – »upanje pa je pot k sreči« (dr. A. Trstenjak).
Lepe božične praznike ter srečno in zdravo novo leto 2018 vam želimo člani Izvršnega odbora Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije: predsednica Majda Slapar, prim. Jože Pretnar, dr.med., Marjana Božjak, Mihaela Uhan, Brigita Avbelj, Matjaž Jurca in Jože Uhan
  
 

 
DRUŠTVO BOLNIKOV S KRVNIMI BOLEZNIMI SLOVENIJE
Association of Patients with Blood Diseases Slovenia
 
 

 
  • 041 649 735 - Mihaela Uhan, predsednica
  • 051 493 680 - Rak Alenka, tajnica
  • Davčna številka: 26996855
    TRR: 05100-8010144543 pri A Banka d.d.
    Matična številka: 5918120

HUMANITARNO DRUŠTVO KRONIČNIH BOLNIKOV
A humanitarian association of chronic patients

DRUŠTVO, KI DELUJE V JAVNEM INTERESU NA PODROČJA ZDRAVSTVENEGA VARSTVA
An association working in the public interest in the field of healthcare

Del svoje odmerjene dohodnine (do 0,5%) lahko namenite za naše delovanje, izpolnite priloženi obrazec (Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije) in ga pošljite ali odnesite na vašo Davčno upravo. Zahvaljujemo se vam za vašo dobrodelnost.
 

 
Društvo bolnikov s krvnimi bolezni Slovenije je bilo v februarju 2014 sprejeto v evropsko združenje društev bolnikov z redkimi boleznimi EURORDIS, ki povezuje preko 30 milijonov bolnikov in jih zastopa v različnih evropskih institucijah.
 

 
Podporniki Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije: