Postanite član

V Društvo bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije se lahko včlanijo bolniki s krvnimi boleznimi, njihovi svojci in prijatelji, strokovno medicinsko osebje in vsi, ki jih področje krvnih bolezni zanima in ki so pripravljeni s svojim znanjem in izkušnjami pomagati bolnikom v času zdravljenja in po njem. Član društva lahko postane tudi otrok ali mladostnik do 18. leta starosti, ki ga zastopajo starši in podpišejo ustrezno izjavo o včlanitvi.
 
Včlanite se lahko tako, da izpolnite PRISTOPNO IZJAVO, ki jo najdete na tej spletni strani ali na oglasni deski Društva na Kliničnem oddelku za hematologijo UKCL, Dnevni bolnišnici ali hematološki ambulanti na Polikliniki v Ljubljani.

Izpolnjeno pristopno izjavo pošljite na naslov: Društvo bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije, Slovenska cesta 30, 1234 Mengeš.
 
Po prejetju vaše pristopne izjave, vas bomo v najkrajšem času pisno obvestili o delovanju društva ter vas seznanili z vsemi aktivnostmi društva.
 
Na podlagi drugega ostavka 25. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov – ZVOP-1 in 21. člena statuta Društva bolnikov s krvnimi boleznimi je Izvršni odbor društva 10. novembra 2010 sprejel Pravilnik o varovanju osebnih podatkov, ki vam zagotavlja, da se bodo vaši podatki uporabljali izključno za interne potrebe društva.
 

Izjava o zasebnosti (Direktiva 2002/58/ES)

Izjava o »piškotkih«: Spletna stran Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije za svoje delovanje uporablja nekatere »piškotke«, ki so potrebni za normalno delovanje strani.
 
Izjava o zbiranju in hrambi osebnih podatkov: Spletno mesto Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije od uporabnika ob včlanitvi ali naročilu publikacij društva, pridobi nekatere osebne podatke. Podatki, pridobljeni v tem procesu, so namenjeni izključno za izvedbo včlanitve ali naročila in ne bodo posredovani tretjim osebam niti ne bodo uporabljeni v druge namene.

Izjava o povezavah: Nekatere povezave na spletnem mestu Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije obiskovalca preusmerijo na spletna mesta, ki niso v upravljanju Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije. Društvo bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije za primernost vsebin povezav ne odgovarja.
 
 

 
DRUŠTVO BOLNIKOV S KRVNIMI BOLEZNIMI SLOVENIJE
Association of Patients with Blood Diseases Slovenia
 
 

 
  • 041 649 735 - Jožica Filipčič, predsednica
  • 051 493 680 - Rak Alenka, tajnica
  • Davčna številka društva: 26996855
    TRR: SI56 0400 1004 6478 412 pri Nova KBM d.d.
    Matična številka društva: 5918120

HUMANITARNO DRUŠTVO KRONIČNIH BOLNIKOV
A humanitarian association of chronic patients

DRUŠTVO, KI DELUJE V JAVNEM INTERESU NA PODROČJU ZDRAVSTVENEGA VARSTVA
An association working in the public interest in the field of healthcare

Del svoje odmerjene dohodnine (do 0,5%) lahko namenite za naše delovanje, izpolnite priloženi obrazec (Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije) in ga pošljite ali odnesite na vašo Davčno upravo. Zahvaljujemo se vam za vašo dobrodelnost. Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije pa lahko z digitalnim potrdilom oddate tudi elektronsko: eDavki
 

 
Društvo bolnikov s krvnimi bolezni Slovenije je član evropskega združenja društev bolnikov z redkimi boleznimi EURORDIS ter mreže društev bolnikov z limfomom LYMPHOMA COALITION in mreže društev bolnikov s plazmocitomom MYELOMA PATIENTS EUROPE.
 
 
 
 

 
Podporniki Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije: