E-novice

Društvo bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije je aprila 2018 začelo svojim članicam in članom na njihove e-naslove pošiljati tudi mesečni e-novičnik z opisom društvenih aktivnosti preteklega meseca in napovedjo aktivnosti za naslednji mesec.

Če želite sproti prejemati mesečne e-novice Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije na vaš e-naslov, sporočite to na info@drustvo-bkb.si

Ker je pošiljanje pošte z društvenim e-novičnikom avtomatizirano, ga vaš e-nabiralnik lahko avtomatsko uvrsti v zavihek z imenom "Promocije". Priporočamo, da v vašem e-nabiralniku pregledate tudi vsebino tega zavihka. Če tam najdete društvene e-novice, jih označite kot »Ni Promocija« in društvene e-novice bodo s tem prešle v vašo glavno mapo vseh vaših prispelih e-sporočil ("Prejeto"). Na ta način si boste zagotovili, da boste naš novičnik v prihodnje prejemali brez težav.

Če naših e-sporočil ne najdete niti v zavihku "Promocije", prosimo preverite še zavihek "Vsiljena pošta". Če tam najdete društvene e-novice, jih označite kot »Ni vsiljena pošta.« in društvene e-novice bodo s tem prešle v vašo glavno mapo vseh vaših prispelih e-sporočil ("Prejeto").


Obrazec je bil uspešno poslan.
Obrazec ni bil posredovan. Prosimo preverite vpisane podatke.
© 2022 Društvo BKB, vse pravice pridržane.
Tehnična obdelava: PowerCom d.o.o. | Spletno stran poganja pcCMS