DAN KRVNIH BOLEZNI bomo obeležili 21. septembra 2019

Društvo bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije tudi za letošnji Dan krvnih bolezni 21. septembra 2019 pripravlja ozaveščevalne aktivnosti s področja krvnih bolezni: info stojnica v središču Ljubljane na temo "Krvne bolezni in kako jih zdravimo", sprehod po Ljubljani "Premostimo premostljivo", dobrodelni glasbeni dogodek "Nuša Derenda - Kadarkoli", fotografski natečaj na temo "Rdeče slike upanja" in osvetlitvena kampanja slovenskih mostov s sloganom "Osvetlimo rdeče, skupaj premagajmo krvne bolezni". Podrobnejši program lahko pričakujete v kratkem, že sedaj pa si rezervirajte čas in naj bo sobota 21. septembra 2019 naš in vaš dan.

 
DRUŠTVO BOLNIKOV S KRVNIMI BOLEZNIMI SLOVENIJE
Association of Patients with Blood Diseases Slovenia
 
 

 
  • 041 649 735 - Mihaela Uhan, predsednica
  • 051 493 680 - Rak Alenka, tajnica
  • Davčna številka: 26996855
    TRR: 05100-8010144543 pri A Banka d.d.
    Matična številka: 5918120

HUMANITARNO DRUŠTVO KRONIČNIH BOLNIKOV
A humanitarian association of chronic patients

DRUŠTVO, KI DELUJE V JAVNEM INTERESU NA PODROČJU ZDRAVSTVENEGA VARSTVA
An association working in the public interest in the field of healthcare

Del svoje odmerjene dohodnine (do 0,5%) lahko namenite za naše delovanje, izpolnite priloženi obrazec (Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije) in ga pošljite ali odnesite na vašo Davčno upravo. Zahvaljujemo se vam za vašo dobrodelnost. Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije pa lahko z digitalnim potrdilom oddate tudi elektronsko: eDavki
 

 
Društvo bolnikov s krvnimi bolezni Slovenije je sprejeto v evropsko združenje društev bolnikov z redkimi boleznimi EURORDIS in v svetovno mrežo društev bolnikov z limfomom LYMPHOMA COALITION.
 
 
 

 
Podporniki Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije: