Sodelovanje na natečaju Prostovoljec leta 2021

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor je včeraj priredil sprejem ob zaključku natečaja Prostovoljec leta 2021. Dogodka so se udeležili tudi predsednica društva Jožica Filipčič, podpredsednik Gorazd Koletnik,  tajnica Alenka Rak in predsednik nadzornega odbora Marjan Hrovat. Društvo bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije je za sodelovanje s programom "Bolnik - bolniku" prejelo priznanje. Vsem članicam in članom društva, ki izvajajo ta pomemben društveni program čestitamo in se jim zahvaljujemo za njihovo delo v podporo bolnikom in njihovim svojcem.
 
 

 
DRUŠTVO BOLNIKOV S KRVNIMI BOLEZNIMI SLOVENIJE
Association of Patients with Blood Diseases Slovenia
 
 

 
  • 041 649 735 - Jožica Filipčič, predsednica
  • 051 493 680 - Rak Alenka, tajnica
  • Davčna številka društva: 26996855
    TRR: SI56 0400 1004 6478 412 pri Nova KBM d.d.
    Matična številka društva: 5918120

HUMANITARNO DRUŠTVO KRONIČNIH BOLNIKOV
A humanitarian association of chronic patients

DRUŠTVO, KI DELUJE V JAVNEM INTERESU NA PODROČJU ZDRAVSTVENEGA VARSTVA
An association working in the public interest in the field of healthcare

Del svoje odmerjene dohodnine (do 0,5%) lahko namenite za naše delovanje, izpolnite priloženi obrazec (Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije) in ga pošljite ali odnesite na vašo Davčno upravo. Zahvaljujemo se vam za vašo dobrodelnost. Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije pa lahko z digitalnim potrdilom oddate tudi elektronsko: eDavki
 

 
Društvo bolnikov s krvnimi bolezni Slovenije je član evropskega združenja društev bolnikov z redkimi boleznimi EURORDIS ter mreže društev bolnikov z limfomom LYMPHOMA COALITION in mreže društev bolnikov s plazmocitomom MYELOMA PATIENTS EUROPE.
 
 
 
 

 
Podporniki Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije: