Telovadba doma, strokovno vodena preko spletne platforme

Društveni program "Zdrav življenjski slog" s septembrom začnemo izvajati preko spletne komunikacijske platforme ZOOM. Vadili boste v sproščenem in varnem domačem okolju in bili preko spleta povezani s strokovno vaditeljico telovadbe ter z ostalimi člani in članicami. Vsi prijavljeni na vadbo boste vsak teden po elektronski pošti prejeli navodila in kodo, s katero se boste lahko vključili v vodeno vadbo preko spletne platforme. Vašo prijavo sporočite Jožici Filipčič na e-pošto: jozica.filipcic@gmail.com oz. na telefon 070 701 239 od 17.00 do 20.00 ure, in sicer do 24. 8. 2020. Priporočamo udeležbo, saj bo vadba prilagojena našim fizičnim zmožnostim.
 

 
DRUŠTVO BOLNIKOV S KRVNIMI BOLEZNIMI SLOVENIJE
Association of Patients with Blood Diseases Slovenia
 
 

 
  • 041 649 735 - Mihaela Uhan, predsednica
  • 051 493 680 - Rak Alenka, tajnica
  • Davčna številka: 26996855
    TRR: 05100-8010144543 pri A Banka d.d.
    Matična številka: 5918120

HUMANITARNO DRUŠTVO KRONIČNIH BOLNIKOV
A humanitarian association of chronic patients

DRUŠTVO, KI DELUJE V JAVNEM INTERESU NA PODROČJU ZDRAVSTVENEGA VARSTVA
An association working in the public interest in the field of healthcare

Del svoje odmerjene dohodnine (do 0,5%) lahko namenite za naše delovanje, izpolnite priloženi obrazec (Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije) in ga pošljite ali odnesite na vašo Davčno upravo. Zahvaljujemo se vam za vašo dobrodelnost. Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije pa lahko z digitalnim potrdilom oddate tudi elektronsko: eDavki
 

 
Društvo bolnikov s krvnimi bolezni Slovenije je član evropskega združenja društev bolnikov z redkimi boleznimi EURORDIS ter mreže društev bolnikov z limfomom LYMPHOMA COALITION in mreže društev bolnikov s plazmocitomom MYELOMA PATIENTS EUROPE.
 
 
 
 

 
Podporniki Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije: