Udeležba na Myeloma Patients Europe Masterclass 2022

Srečanja MPE Masterclass 20022 sta se v Amsterdamu udeležili tudi predstavnici Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije: predsednica Jožica Filipčič in vodja mednarodnega programa Cvetka Flajs Cotič. Seznanjali so se z najnovejšimi metodami zdravljenja plazmacitoma in AL Amiloidoze ter spremljali predstavitve o vključevanju bolnikov pri medicinskih in drugih pomembnih odločitvah za bolnike, kot je na primer ponovna aktivna zaposlitev ali kako živeti s plazmacitomom. Povzetke predavanj in fotografije si lahko pogledate v video in foto galeriji.
 
 

 
DRUŠTVO BOLNIKOV S KRVNIMI BOLEZNIMI SLOVENIJE
Association of Patients with Blood Diseases Slovenia
 
 

 
  • 041 649 735 - Jožica Filipčič, predsednica
  • 051 493 680 - Rak Alenka, tajnica
  • Davčna številka društva: 26996855
    TRR: SI56 0400 1004 6478 412 pri Nova KBM d.d.
    Matična številka društva: 5918120

HUMANITARNO DRUŠTVO KRONIČNIH BOLNIKOV
A humanitarian association of chronic patients

DRUŠTVO, KI DELUJE V JAVNEM INTERESU NA PODROČJU ZDRAVSTVENEGA VARSTVA
An association working in the public interest in the field of healthcare

Del svoje odmerjene dohodnine (do 0,5%) lahko namenite za naše delovanje, izpolnite priloženi obrazec (Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije) in ga pošljite ali odnesite na vašo Davčno upravo. Zahvaljujemo se vam za vašo dobrodelnost. Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije pa lahko z digitalnim potrdilom oddate tudi elektronsko: eDavki
 

 
Društvo bolnikov s krvnimi bolezni Slovenije je član evropskega združenja društev bolnikov z redkimi boleznimi EURORDIS ter mreže društev bolnikov z limfomom LYMPHOMA COALITION in mreže društev bolnikov s plazmocitomom MYELOMA PATIENTS EUROPE.
 
 
 
 

 
Podporniki Društva bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije: